Du er her

Turleder - Ståle Pollestad

Turleder – Ståle Pollestad


 

  • Navn              Ståle Pollestad
  • Født               22.desember.1957
  • Bosatt            Stavanger kommune (Rogaland)
  • Barn               En sønn
  • Arbeid            Trelastbransjen
  • Hobby            Friluftsliv & Tur (helst fjellturer)

 

 

 

Tittel: Arrangør - Turleder
Som turleder, er jeg gruppas leder for den aktuelle turen, enten alene eller sammen med flere turledere. Jeg planlegger turene og vurderer alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og at det er nok parkeringsplasser til alle. Jeg registrerer de påmeldte ved start (gjelder kun søndag-fellesturer) og informerer kort om turen på forhånd.

 

Om meg,
Jeg heter Ståle Pollestad og er født og oppvokst på Pollestad i Klepp kommune. Har arbeidet som industrimekaniker i 30 år, men gikk etter den tid over i trelastbransjen hvor jeg nå arbeider. Det er ikke bare fjellturer som fenger meg, men også sykling er noe jeg liker godt, og det har jeg holdt på med i nærmere 30 år.

Turleder – Ståle PollestadFjellturene begynte for fult etter en tøff 7-Nutstur i Sandnes, hvor jeg kavde og sleit meg igjennom den 15km lange turen, - den gang. Nå har interessen bare vokst og det blir ofte både tre, fire og fem turer i uken. Har vært med både Fjells Venner og Turkompani, samt fellesturene til Fjell-Vandring.net fra før – Og nå arrangerer jeg egne turer for sistnevnte. Har også erfaring som turleder fra Facebookgruppa «Venneklubben Sør-Rogaland» hvor jeg arrangerte flere turer rundtomkring i Sandnes, Gjesdal, Bjerkreim og Forsand kommune.

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å ta kontakt kan du benytte deg av kontaktskjema her.
(Obs! Melding blir sendt til eier av Fjell-Vandring.net)

Jeg vil ønske deg/dere velkommen til fellestur, vi snakkes!

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer