Du er her

Tur i Tydal kommune

 

Tydal kommuneTydal kommune byr på rik natur med høye fjell og vakre daler, gode fiskemuligheter og et spennende dyreliv. Nord-Europas rikeste røyevann og ei av Europas beste ørretelver ligger i Tydal, og naturvernområdet Sylan har sin hovedlokasjon i kommunen. Fjelltoppen Storsylen med sine 1763,6 moh., ligger på grensen mellom Norge og Sverige, men selve toppen ligger på norsk side i Tydal. Om du går Norge på tvers starter eller avslutter turen ved svenskegrensen i Tydal. Aktivitetsmulighetene i kommunen er mange, riding i tydalsfjella, padling og kiting er noe av det du kan oppleve her.


 

Det er 1 turforslag i Tydal kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - FotturKategori - TeltturKategori - Turisthyttetur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Norge på tvers 2017 - Fra Stugudalen til Stjørdal

Norge på Tvers 2017 - Fra Stugudalen til StjørdalNorge på Tvers – En populær og overkommelig ekspedisjon. Fotturen går i et variert landskap 63⁰ nord i Trøndelag fylke. Flere turisthytter, idylliske vann og tjern samt frodige myrpartier er å oppleve på denne etappen – for å nevne noe. Det er stinettverk mellom turisthyttene, i tillegg er traseen godt merket og skiltet.

Sett av 8 dager en vei på den den totalt 155,5km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer