Du er her

Tur i Tysvær kommune

 

Tysvær kommuneTysvær er en kommune sentralt plassert på Haugalandet. Kommunen har en vekslende og flott natur med ei kystlinje på hele 220km, deriblant mange flotte fjorder. Populære turområder er både Stølanuten og Himakånå, - sistnevnte er Nedstrands eget svar på Trolltunga! I Tysvær kan en også boltre seg i Høyt & Lavt klatreparken som er lokalisert i Nedstrand. Nabokommuner som Tysvær grenser til er Haugesund, Karmøy, Bokn, Sveio og Vindafjord. 

Det er 2 turforslag i Tysvær kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - Fottur

Kategori – Klatretur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

 

Himakånå - Nedstrands svar på Trolltunga

Himakånå – Nedstrands svar på Trolltunga.Himakånå ruver 357 m.o.h., og befinner seg i Tysvær kommune. Utsikten fra Himakånå er spektakulær, med utsikt over Lysevatnet i Nordvestlig retning, og Nedstrandsfjorden i Sørlig retning. Her har du Nedstrands svar på Trolltunga, og kombinasjonen av blått vann mot frodige grønne daler er virkelig et skue for øyet!

Sett av 1,5 - 2 t tur/retur på den totalt 5,8 km lange turen.
 

Høyt & Lavt Klatrepark - Nedstrand

Høyt & Lavt Klatrepark – NedstrandHøyt & Lavt Nedstrand ligger idyllisk til blant fjord og fjell i naturskjønne Tysvær kommune. Her kan du ta med barna, eller finne frem barnet i deg selv! Klatreparken består av 5 løyper i trærne, har til sammen 78 hindre i forskjellige vanskelighetsgrader, og hele 11 zip-liner.


Sett gjerne av hele dagen i parken.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer