Du er her

Tur i Vågå kommuneVågå kommuneVågå kommune er lokalisert i vakre Oppland fylke. Deler av kjente Jotunheimen nasjonalpark ligger innenfor kommunes grenser. Høyeste fjelltopp er Store Knutsholstinden 2341moh. Visste du forresten at hele tre av fire deler av kommunens areal er over 900moh? Kommunen er kanskje mest kjent for de populære Besseggen og Gjendevatnet. Hvert år besøker opp mot 50,000 turgåere stedet for å gå over eggen. Tradisjon og kultur er viktig, også her i Vågå står ei av Norges flotteste stavkirker.

 

 

Det er 1 turforslag i Vågå kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - Fottur

Kategori - Turisthyttetur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Besseggen - Fra Memurubu til Gjendesheim

Besseggen – Fra Memurubu til Gjendesheim.Besseggen er et av Norges mest populære turmål. Stedet ligger idyllisk til i en hver fjellvandrers eldorado, nemlig i vakre Jotunheimen. Hele 50,000 går over den dramatiske eggen hvert år. Fra Gjendesheim går det båter over det grønnskjærende Gjendevatnet og inn til Memurubu. Overnattingsmuligheter enten i turisthytte eller telt like ved turstart.

Sett av 5t en vei på den totalt 15,5km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer