Du er her

Våre samarbeidspartnere i 2020

Dovre Sertifisering ASJTR Gruppen

Vi er svært takknemlige for at både Dovre Sertifisering AS og JTR Gruppen vil fortsette som våre samarbeidspartnere i 2020. Støtten de gir betyr enormt - Tusen takk!

Fjell-Vandring er stadig i vekst og i 2020 fortsetter vi som før med de faste ukentlige og månedlige fellesturene, i tillegg til at tilbudet for familie/barn vil øke betraktelig. Nytt for året er dekktrening som allerede er blitt svært populært.

 

 

 

Våre samarbeidspartnere gir oss muligheten til å utvide tilbudet vårt enda mer!

 

 

 

Informasjon
Hva bidrar samarbeidspartnerene med?

Vi i Fjell-Vandring arbeider for at alle våre fellesturer og arrangementer skal være gratis! Vi ønsker å inkludere alle til et aktivt friluftsliv, og derfor skal det ikke være en kostnad/begrensning for noen familier å delta på våre familiearrangement - som et eksempel!

Vi har utgifter med leie av lokaler/ uteområder / toaletter, griller, kanoer m/ utstyr, materiell til ulike leker og aktiviteter og mye mer! I tillegg får våre turledere kurs og førstehjelpsutstyr (kommer!).

- Vi er stolte av å kunne si at turleder-gjengen i Fjell-Vandring-temaet, arrangerer alle våre fellesturer og arrangementer utelukkende på dugnad!

 

 

Dovre Sertifisering AS

 

Dovre Sertifisering AS

En solid bedrift med sunne verdier, lang erfaring og kvalifiserte medarbeidere i en effektiv organisasjon - det er bare noe av hva som kjennetegner Dovre Sertifisering AS. De utfører en rekke tjenester innen sertifisering, med hovedfokus på Kvalitet- og Miljøsertifisering og produktsertifisering, samt inspeksjon.

Dovre utfører Kvalitets-system-sertifisering etter;

  • NS-EN ISO 9001:2015
  • NS-EN ISO 4001:2015
  • NS-EN ISO 3834-2
  • NS-EN ISO 45001
  • SN-BS OHSAS 18001
  • Produktsertifisering etter trykk direktivet 2014/68 EU Trykkdirektivet
  • Kvalifisering av sveise-prosedyrer

 

JTR Gruppen

 

JTR Gruppen

- JTR Gruppen har lang erfaring og en unik kompetanse innen vann og avløp. De har en stabil kundemasse og utfører daglig oppdrag i hele Rogaland og deler av Agder. Med sin toppmoderne utstyrspark sørger de for at kundene får en kostnadseffektiv og løsningsorientert behandling.

 
 

 

 

 

Vil din bedrift være med på bidra?

Da kan du Skrive til oss, eller ringe 938 54 657.

* Alle våre bidrag benyttes øremerket til å arrangere fellesturer/arrangement, utelukkende uten fortjeneste – og husk at alle våre turer og arrangementer arrangeres på dugnad!

 

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Heidi Bjerre og Kjell Arild Nummedal

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer