Du er her

Vilkår og regler for fellestur

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 


Vilkår og regler for fellestur - Sist oppdatert 01.04.2017 - rev04
Vilkår og regler for fellestur & arrangement

Vi henviser til ordet «Fellestur» i våre Vilkår og regler, med det mener vi alle typer turer og arrangement som Fjell-Vandring.net arrangerer.  Ved å sende din påmelding bekreftes det å ha lest og forstått gjeldende vilkår og regler.

Sist oppdatert dato 30.03.2017 – Rev 04.
 

 1. Ansvarsforhold
  Fjell-Vandring.net, enkeltpersoner og turledere knyttet til tursiden kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ulykker og uforutsette situasjoner under fellestur.
   
 2. Nødvendig utstyr
  En er selv ansvarlig for å ta med det utstyret som kreves til en hver årstid, i tillegg til nok mat og drikke. Turledere kan avvise turdeltakere for å delta på våre fellesturer dersom de ikke er forberedt og har nødvendig utstyr for aktuell tur.
   
 3. Fysisk og psykisk form
  Våre fellesturer er merket med vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine begrensninger. Les mer om vanskelighetsgrad.
   
 4. Påmelding & Avmelding
  På våre Fellesturer (Helg), Barneturer og Familiearrangement er det obligatorisk Påmelding og Avmelding. Påmelding er på ingen måte bindende, om annet ikke er oppgitt i fellestur-artikkelen, men husk at å utføre avmelding, er like viktig som påmelding, fordi det gir plass til andre turdeltakere. Ved å melde seg på sier en seg enig i at fornavn vil bli publisert under aktuell artikkel.
   
 5. Kansellering av fellestur
  Planlagt fellestur kan bli avlyst på kort varsel grunnet sykdom, værforbehold og lignende. I slike tilfeller vil det bli sendt e-post til adressen som ble benyttet for påmelding, samt varslet på www.fjell-vandring.net samt på våre Facebook sider. For turer uten påmelding vil det bli varslet på www.fjell-vandring.net samt våre Facebook sider.
   
 6. Alle våre fellesturer er gratis å delta på
  Det er gratis å delta på alle fellesturene, om annet ikke er klart oppgitt i artikkelen og i bekreftelsesmailen. Dersom en tur oppgis til å ha en kostpris f.eks på 50,- per deltaker er dette utelukkende uten fortjeneste, og pengene går til eventuell utgiftsposter knyttet til aktuell tur (mat, transport, guide, lån av utstyr og mer). En tidsfrist for tilbakeføring av eventuelt innbetalt beløp ved kansellering vil være tydelig oppgitt i artikkelen og i bekreftelsesmailen. Dette er selvsagt avhengig av hva en eventuell tredjepart viderefakturerer Fjell-Vandring.net.
   
 7. Hund
  Det er tillatt å ta med hund på våre fellesturer, dersom annet ikke er klart oppgitt i artikkelen og i bekreftelsesmailen. Uavhengig av ordinære og utvidede båndtvangsbestemmelser skal hunden til en hver tid være i bånd og ikke til sjenanse for andre turdeltakere.
   
 8. Bortvisning fra fellestur
  Turledere knyttet til Fjell-Vandring.net kan utelukkende avvise deltakere dersom det av sikkerhetsmessige årsaker er nødvendig. Riktig valg av fottøy og klær samt oppførsel er noen av kriteriene.
   
 9. Avvik
  De ulike fellesturene er satt sammen basert på tidligere erfaringer/turer, avvik kan derfor forekomme fra oppgitt informasjon.

 

Vilkår og regler for fellestur - Rev04

Fjell-Vandring.net har som formål å fremme til et aktivt friluftsliv samt spre gleden av å oppleve vår vakre natur. Vi arrangerer et bredt utvalg av turer, så velg en tur som passer deg, ditt tempo og dine fysiske begrensninger. Vi snakkes!

 

Vilkår og regler for fellestur – Du er velkommen til å bli med oss på tur!


 

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer